Main content

Termeni si conditii de utilizare

Prin accesarea acestui site web, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții de utilizare ale site-ului web, toate legile și reglementările aplicabile și sunteți de acord că sunteți responsabil pentru respectarea oricăror legi locale aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, vă este interzis să utilizați sau să accesați acest site. Continutul site-ului este protejat de legea aplicabilă privind drepturile de autor și mărcile comerciale.

Derpturi si continut

SC Cattus SRL, sediul social Tg. Mures, Al. Carpati 53B/64, 540311, are depruri depline asupra continutului site-ului www.erondservice.ro si nu va transfera titlul de proprietate asupra acestora.

Se permite descărcarea sau copierea temporara a informațiilor de pe site-ul erondservice.ro numai pentru vizualizarea tranzitorie personală, necomercială. această licență încetează automat dacă încălcați oricare dintre aceste restricții și poate fi reziliată de cattus srl în orice moment. La încetarea vizualizării acestor materiale sau la încetarea acestei licențe, trebuie să distrugeți orice material descarcat sau tiparit aflat în posesia dumneavoastră.

Neangajare rapunderii

Materialele de pe site-ul erondservice.ro sunt furnizate „ca atare”. Cattus srl nu oferă garanții, exprimate sau implicite, și prin prezenta declină și neagă toate celelalte garanții, inclusiv, dar fără a se limita la, garanții sau condiții implicite de vandabilitate, adecvare la un anumit scop sau neîncălcare a proprietății intelectuale sau alte încălcări ale drepturilor. Cattus srl nu garantează și nu face nicio declarație cu privire la acuratețea, rezultatele probabile sau fiabilitatea utilizării materialelor pe site-ul său web sau în alt mod referitoare la astfel de materiale sau pe orice site-uri legate de acest site. 

In nici un caz Cattus SRL sau furnizorii sai nu vor fi responsabili pentru nici un prejudiciu (inclusiv, fara limitare, daune pentru pierderi de date sau profit, sau din cauza intreruperii afacerii,) care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele de pe site-ul erondservice.ro, chiar daca Cattus SRL sau un reprezentant autorizat al marcii a fost notificat oral sau in scris cu privire la posibilitatea unei astfel de daune. Deoarece unele jurisdicții nu permit limitări ale garanțiilor implicite sau limitări ale răspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale, este posibil ca aceste limitări să nu vi se aplice.

 

Revizuiri

Materialele ce apar pe site-ul web erondservice.ro ar putea include erori tehnice, tipografice sau fotografice. Cattus SRL  nu garantează că oricare dintre materialele de pe site-ul său web sunt corecte, complete sau actuale. Este permisa orice modificare la materialele conținute pe site fără notificare prealabilă. Cu toate acestea, Cattus SRL. nu își ia niciun angajament de a actualiza materialele.

Link-uri conexe

Cattus SRL nu a revizuit toate site-urile legate de site-ul sau internet si nu este responsabil pentru continutul vreunui astfel de site conex. Includerea oricarui link nu implica aprobarea de catre Cattus SRL a site-ului. Utilizarea oricărui site conex se face pe propriul risc al utilizatorului. 

Modificări in termini si conditii

 Cattus SRL poate revizui acești termeni de utilizare pentru site fără notificare prealabilă. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord să respectați versiunea actuală a documentului: Termeni și condiții de utilizare.