Main content

Despre Noi

Cattus S.R.L. înregistrat în 2002, cu sediul în Târgu-Mureș, este o companie cu capital 100% românesc și privat.

EROND® este marca înregistrată a Cattus SRL din 2016. Prin aceasta redefinim întreaga activitate comercială, cercetare și dezvoltare, management de proiect și inginerie într-o singură echipă puternică.  Prin producția de aparatură și mobilier medical de înaltă calitate, oferim soluții complete pentru instutuții medicale private și de stat. Managementul calității are scopul de a deservi nevoile clienților și partenerilor noștri, astfel contribuim și noi la creșterea calității vieții pacienților și a eficienței asistenței medicale.

În cursul anului 2020 s-a lansat departamentul EROND Service cu scopul de a deservi piața aparaturilor medicale. Având un parteneriat strâns cu compania Canadiana Datrend Ltd., producător de aparatură de testare biomedicală, distribuim și folosim produsele lor. Având avizarea din partea Agenției Naționale a Medicamentelor și Aparaturii Medicale, Erond Service oferă garanția post-service de 6 luni la piese și manoperă, respectiv 24 luni pentru produsele DaTrend comercializate.

Având o experiență vastă pe piața aparaturilor medicale Cattus SRL a devenit unul dintre companiile full-service – producător, distribuitor și de service – pe plan mondial.