Main content

Obțineți mai multe funcționalități cu aplicațiile vPad

Toate produsele vPad sunt însoțite de aplicații standard instalate, iar aplicațiile opționale pot fi adăugate la acestea. 

Standard Apps

Documente Datrend

Documente Datrend

Salvați, păstrați și găsiți documentele tehnice.

vPad Datrend Docs este o librărie de documente tehnice, ideale pentru păstrarea de manuale electronice, proceduri și specificații. Datrend Docs este instalat cu toate Manualele de Utilizare pentru familia vPad. 

Organizatorul de înregistrări

Organizatorul de înregistrări

Vizualizați/Imprimați/Convertiți și Copiați rapoartele testelor.

Organizatorul de înregistrări oferă acces direct la toate rapoartele testelor create de către vPad Apps. Rapoartele pot fi vizualizate pe monitor. În plus, rapoartele pot fi transformate în documente PDF; imprimate printr-o imprimantă wireless; sau copiate pe dispozitive USB sau Bluetooth (PC) una câte una sau în grupuri de utilizatori selectați. Înregistrările testelor pot de asemena fi transferate în mod direct în DropboxTM, box, Google Drive și OneDrive. Organizarea documentelor nu a fost niciodată atât de ușor sau complet în cazul unui tester de siguranță manual de bază. 

vPad-A1

vPad-A1

Dacă utilizați vPad-A1, acesta este singura aplicație de care o să aveți nevoie!

Livrat împreună cu fiecare vPad-A1, vPad-O2, vPad-PS, și vPad-BP, vPad-A1 se instalează cu un număr imens de setări preconfigurate cu utilizare imediată. Cu funcții programabile de către utilizatorii pentru Curbe SpO2 R și plicuri NIBP integrate, vPad-A1 creează o flexibilitate inedită. Ca multe alte aplicații oferite în familia vPad, funcția pentru autosecvențe se livrează în mod standard.  

vPad-ES

vPad-ES

Începeți experiența Vision-Pad cu un nou standard în testarea siguranței electrice.

vPad-ES oferă o testare de siguranță electrică de bază într-un mediu nou, de abundență grafică utilizând o tabletă Android. Testarea poate fi efectuată urmând cerințele din standardele IEC 60601 sau AAMI-ES1. Fiind operat pe o tabletă Android 10.1″, cu interfață intuitivă a utilizatorului, o listă de verificare a inspecției fizice în 25 de puncte, și posibilitatea creării de înregistrări ale testelor în mișcare, derularea testelor de siguranță electrică nu a fost niciodată atât de ușoară!

Compatible with:
vPad-INR

vPad-INR

Permite testarea în timp real al fluxului de aer, umiditate, sunet și temperaturi.

vPad-INR permite utilizatorilor să efectueze măsurători și să captureze date prin utilizarea senzorilor vPad-IN fără a aștepta mai multe ore (standardele IEC) pentru citiri de temperatură în stadiu stabil – este  ideal în cazul unei solicitări ale ICU în vederea diagnostizării unei greșeli într-un incubator. 

Compatible with:
vPad-RF

vPad-RF

O aplicație integrată pentru toate cerințele dvs. privind testarea ESU.

Aplicația vPad-RF se livrează în mod standard împreună cu fiecare Analizator vPad-RF ESU. Testarea ESU manuală și automată, manualul de utilizare, și accesul la înregistrările testelor sunt toate accesibile dintr-un sistem unic de meniuri ușor de utilizat. Chiar și în modul manual, vPad-RF afișează în mod clar imaginile de instrucțiuni pentru a ajuta utilizatorii să conecteze ESU de vPad-RF în timpul testelor. Cu un  osciloscop digital integrat și un analizator de spectru, vPad-RF este în mod real o aplicație puternică!

Compatible with:
vPad-623

vPad-623

Aducerea vPad-353 la un nou nivel!

vPad-623 este o aplicație Android de generația a doua pentru rularea sa pe vPad-ES 2 sau vPad-Rugged 2. S-a îmbunătățit pentru un suport complet al testării în concordanță cu IEC 62353 utilizând metodele de testare a scurgerilor Directe, Alternante și Diferențiale. La efectuarea unor teste individuale se creează o înregistrare al acestora în memoria internă. Rezultatele pot fi vizualizate în orice moment ori salvate într-un fișier al raporturilor testelor pentru imprimarea sau distribuirea acestora. O procedură de inspecție fizică cu format fix, în 25 de puncte este standaard, care va face parte din raportul final al testelor. Testarea siguranței electrice nu a fost niciodată atât de simplă!

Compatible with:
vPad-353

vPad-353

Începeți Experiența Vision-Pad cu un nou standard în Testarea Manuală de Bază.

vPad-353 a fost în mod special proiectat pentru asigurarea de teste pentru siguranța electică de bază în concordanță cu IEC 62353. Oferirea unui analizator al siguranței electice avansat, care este ușor de utilizat prin tableta Android 10.1″ implicită e este o premieră în industrie. 

Optional Apps

vPad-EQT

vPad-EQT

O aplicație pentru toate standardele

Disponibil pe platformele vPad-ES2 & Rugged 2, vPad-EQT asigură o soluție integrată, de sine stătătoarea pentru efectuarea testelor de siguranță electrică, inspecție vizuală și teste de performanță pentru orice fel de echipamente. Aplicația implementează testarea de siguranșă automată în conformitate cu standardele IEC62353, IEC60601, IEC61010 și NFPA99 și asigură un nivel de bază al inspecției vizuale și capacitate a testării performanței cu interpretarea listei de verificare integrată.  Un sistem al înregistrării echipamentelor este păstrată de către aplicație, făcând posibilă o reluare imediată a informațiilor echipamentelor și a testelor. 

 

Compatible with:
vPad-AS

vPad-AS

Extindeți-vă capacitățile de inspecție, standardizați-vă metodele de testare și reduceți timpii de testare.

vPad-AS este o aplicație de automatizare pentru analizatoarele de siguranță electrică vPad-ES și ES 2, vPad-Rugged și Rugged 2. Această aplicație oferă capacitatea de automatizare a testelor de siguranță electrică în felul dorit și pentru standardele dorite. Secvențele de automatizare, pentru a fi în concordanță cu standardele dorite, pot fi create pentru scenarii multiple, fără restricții. Aceste secvențe automate pot fi denumite după preferințe, cu un câmp de descriere adițional în vederea oferirii detaliilor despre ce presupune secvența auto – terminând ghicirile. Instrucțiunile de testare pot fi afișate, împreună cu poze sau filme pentru a descrie ce este de făcut în timpul testării. În completarea acestei flexibilități în crearea de secvențe automate de siguranță electrică poate fi personalizată o inspecție al echipamentelor cu până la 50 de pași.  

vPad-A6

vPad-A6

Secvențe automate personalizate în concordanță cu IEC 62353.

vPad-A6 este o aplicație de testare a siguranței electrice proiectat pentru utilizarea și/sau crearea de teste automate de testare a siguranței electrice în concordanță cu IEC 62353. Prin crearea și personalizarea secvențelor automate, utilizatorii pot categoriza inventarele rezolvate în teste grupate, permițând consistență și posibilitatea reluării. Includerea unui test este la fel de simplă ca bifarea unei căsuțe. 

Compatible with:
vPad-NFPA

vPad-NFPA

Testarea siguranței electrice automate în conformitate cu NFPA-99.

vPad-NFPA a devenit metoda cea mai aleasă de testare al siguranței electrice în America de Nord. Această aplicație de automatizare pentru vPad-ES și ES 2, vPad-Rugged și Rugged 2 venit în ajutorul multor organizații în ceea ce privește standardizarea testării echipamentelor utilizate de către acestea. Pe lângă posibilitatea controlării tipului de test efectuat de către organizații printr-o simplă selecție de teste, acestea au avut posibilitatea de a ridica gradul de toleranță a promovării/eșuării pentru a mări mai mult siguranța pacienților. Aplicațiile de automatizare precum vPad-NFPA au ajutat organizațiile mari și mici să-și standardizeze testarea, asigurând un nivel mai înalt de calitate și consistență. 

Compatible with:
vPad-A3

vPad-A3

Automatizați-vă testarea IEC 62353.

vPad-A3 face parte din soluțiile de prima generație al soluțiilor vPad oferind automatizarea testării IEC 62353. A fost susținut pe sistemele vPad-353 și vPad-ES Rugged.

vPad-STM

vPad-STM

Creați teste de siguranță electrică automatizată.

vPad-STM™ este o aplicație software (App) care poate fi instalat pe analizatoarele de siguranță electrică vPad-ES 2™ și vPad-Rugged 2™ și care poate fi utilizat împreună cu aplicațiile vPad-AS™ și/sau vPad-A6™ pentru a crea teste de siguranță electrică automatizate de o complexitate arbitrară. Asemenea teste pot fi necesare la evaluarea siguranței electrice ale dispozitivelor medicale în deplină conformitate cu standardele IEC. 

vPad-STM asigură beneficii în combinație cu capacitatățile de testare ale vPad-AS și vPad-A6: 

  • Efectuați teste de siguranță electrică IEC ale echipamentelor care oferă o varietate de funcții medicale, unde fiecare funcție medicală poate avea un număr diferențiat al părților aplicate (organizarea pacienților) și clasă de protecție (Tip B, BF sau CF)
  • Efectuați teste care combină măsurătorile diferitelor standarde de siguranță IEC, de exemplu, efectuați testarea scurgerilor conform IEC60601 în combinație cu testarea rezistenței izolării conform IEC62353. 
  • Efectuați teste de siguranță electrică în conformitate cu Ediția 2 al IEC60601, în locul Ediției 3, utilizat în mod implicit de către vPad-AS la activarea setării ”limite în mod standard”.   
Compatible with:
vPad-Check

vPad-Check

Nivelul final al automatizării.

Utilizând o listă bazată pe scenarii, autosecvența poate fi de acum orice număr de sarcini, în orice ordine, cu limite aplicate pentru promovare/eșuare. Sarcinile individuale pot fi aproape de orice fel: inspecție, măsurare, promovare/eșuare, secvențe de siguranță electrică (vPad-AS, vPad-NFPA sau vPad-A6), etc. Veți putea de asemenea controla și alte dispozitive, fie cu cablu sau wireless, și de a importa rezultatele acestora. Puteți acum crea testele pe care le doriți. 

Compatible with:
vPad-CAL

vPad-CAL

Urmăriți inventarul echipamentelor de testare, statusului calibrării acestora, și includeți aceste informații în înregistrările testelor.

Deoarece se schimbă cerințele pentru acreditare, necesitatea de a urmări regulile de abordare ale sistemului de calitate sub toate aspectele întreținerii dispozitivelor medicale devine o normă. O asemenea regulă este trasabilitatea. Una din cerințele unui serviciu bun, trasabil și program de mentenanță și calibrare preventivă este abilitatea de a demonstra că s-a efectuat prin utilizarea de instrumente de testare potrivite și calibrate. vPad-Cal asigură un instrument pentru a urmări inventarul echipamentului de testare, statusul de calibrare al acestuia, și de a include această informație în înregistrarea testelor pentru un dispozitiv prin utilizarea vPad-Check.

Compatible with:
vPad-PM Tag

vPad-PM Tag

Soluția de imprimare etichete PM

Această aplicație este folosită pentru tipărirea etichetelor de mentenanță preventivă (PM) din înregistrările de teste salvate în prealabil prin accesoriile Cablului Smart XBUS (XSC). 

Compatible with:
vPad-EQM

vPad-EQM

Sistem de administrare al echipamentelor și fluxului de muncă.

vPad-EQM este o aplicație simplă și ușor de utilizat pentru administrarea echipamentelor pentru sistemul dvs. vPad. Importați informațiile referitoare la echipamente din orice program sursă care poate crea un tabel Excel, ori creați-l pe parcursul fluxului de muncă și rapoarte ale testelor. 

Compatible with:
vPad-XPORT

vPad-XPORT

Transformați fișierele pentru a fi pregătite pentru aproape orice program.

vPad creează rapoartele testelor în format de fișier text. vPad-XPORT poate transforma fișierele într-un format care este compatibil cu programul dvs. CMMS. Actualmente, vPad-XPORT suportă formatele de fișier CSV, XML și MUP, dar dacă vă puteți defini dorințele, vom putea crea probabil o conversie care funcționează pentru organizația dvs. Funcționează legat cu vPad-mT.  

Compatible with:
vPad-mT

vPad-mT

Exportați fișierele Medtester într-un fișier compatibil vPad.

Dacă actualmente lucrați cu un program CMMS care produce fișiere de export medTester, vPad-mT va transforma fișierele (MTEXPORT.ITM, MTEXPORT.LST, MTEXPORT.IDN) în fișiere compatibile vPad-Check. (Necesită achiziția prealabilă: vPad-Check)

Compatible with:
Substituent

vPad-Secure

Securitate particularizabilă pentru tableta dvs. vPad.

vPad-Secure este o aplicație de securitate pe mai multe nivele pentru platforma vPad, proiectat pentru organizații care au nevoie de capacitatea de a controla fluxurile de muncă de la o locație centrală. Cu patru nivele de securitate, vPad-Secure activează setările administratorului al nivelul de acces disponibile utilizatorilor sistemului vPad. Pentru mai multe informații descărcați broșura vPad Secure. 

Compatible with:
vPad-TMP

vPad-TMP

Această aplicație permite tehnicienilor în biomedicină să testeze termometre medicale, probe de temperatură și afișarea temperaturii.

Utilizând vPad-IN Oven, această aplicație controlează cuptorul, creează înregistrări ale testelor și lucrează independent de la sistemul vPad-IN.

Compatible with:
vPad-TI

vPad-TI

Aplicație de automatizare pentru testarea incubatoarelor de transport.

Compatible with:
vPad-RW

vPad-RW

Aplicație de automatizare pentru testarea încălzitoarelor Radiant.

Compatible with:
vPad-AIMS

vPad-AIMS

Aplicație interfață pentru Phoenix Data Systems AIMS CMMS

Compatible with:
vPad-CNX

vPad-CNX

Aplicație interfață pentru Connectiv CMMS

Compatible with:
vPad-MediMizer

vPad-MediMizer

Aplicație interfață pentru Medimizer CMMS

Compatible with:
vPad-Medusa

vPad-Medusa

CMMS Interfață pentru sistemul medical Softpro, sistemul Medusa CMMS

Compatible with:
vPad-TMA

vPad-TMA

Aplicație interfață CMMS pentru TMA

 

 

Compatible with:

has been successfully added to your quote list.