Main content

Solutii integrate Datrend Systems

Utilizând echipamente separate pentru efectuarea diferitelor teste manual face acum parte din trecut. Platforma Vision-Pad (vPad) al societății Datrend este de la început proiectat astfel încât să funcționeze ca o soluție completă, integrată.  

Sistemul vPad vă permite să utilizați și să controlați întreaga linie de echipamente de testare Datrend, precum și anumite echipamente terțe de testare direct din Analizatorii de Siguranță Electrică a Datrend*. Aceasta înseamnă că efectuarea activităților pentru testarea Siguranței Electrice, testarea Defibriator, testarea ESU, Simularea Pacient, testarea Ventilator, lista de verificare a utilizatorului avansat, și altele…toate acestea pot fi operate de la un singur dispozitiv printr-o interfață unică pentru utilizatorului. 

 

Monitorizarea altor echipamente de testare utilizate (ex. Multimeter, Osciloscop) și imprimarea etichetelor pentru PM pot fi de asemenea configurate. Rezultatele testelor pentru toate aceste instrumente de testare sunt apoi combinate în mod automat într-un singur raport de testare. 

O aplicație de management al echipamentelor (vPad-EQM) în cele ce urmează vă va putea îmbunătăți experiența de utilizare prin organizarea bazei de date al echipamentului, informațiile lor active, programările de Mentenanță Preventivă (PM), procedurile PM definite de către utilizator, și posibilitatea generării de Comenzi de Lucru. 

Pentru organizațiile mai mari, Platforma vPad se integrează cu o gamă largă de Sisteme de Software pentru Managementul Mentenanței Computerizate (CMMS). Acesta este scenariul perfect pentru organizații care deja au un sistem aplicat, și vor să își automatizeze fluxul de lucru. Prin utilizarea unei aplicații de integrare, utilizatorii vor putea descărca echipamente, proceduri și/sau ordine de lucru direct în sistemul vPAd pentru efectuarea sarcinilor zilnice. Înregistrările/raporturile completate sunt astfel încărcate fără probleme în Sistemele CMMS.