Main content

Service aparatura

EROND SERVICE este departamentul de service si mentenanta al companiei SC Cattus SRL. Compania este prezenta pe piata aparaturii medicale inca din 2006, caracterizandu-se prin credibilitate, fiabilitate si profesionalism, intelegand si anticipand necesitatile sistemului sanitar de stat si privat.

Lansandu-si propriul brand de fabricatie de aparatura si mobilier medical, EROND®, compania noastra si-a intarit pozitia pe piata devenind unul dintre putinele companii producatoare de aparatura si mobilier medical din Romania. Prin EROND Service – SC Cattus SRL este probabil prima companie full-service pe piata autohtona.

Echipa de ingineri si tehnicieni efectueaza reparatii si servicii de mentenanta si preventiva pentru o gama larga de echipamente medicale. Fiind avizati de Minsiterul Sanatatii si Agentia Nationala a Medicamentelor si a Dispozitivelor Medicale oferim garantia post-service de 6 luni la piese si manopera. In procesul de reparatii si service folosim doar piese originale precum si gama de aparatura de diagnosticare profesionala – DaTrend. In afara de solutii de service ocazional oferim contracte de service, toate flexibile si adaptate necesitatilor clientilor nostri.

DaTrend este o companie de inginerie biomedicală cu sediul in Canada, axata pe furnizarea unor solutii si echipamente de testare biomedicala de ultima generatie pentru spitale, clinici si producatori de echipamente medicale. De la lansarea companiei în 1991 aceasta s-a extins pentru a veni in sprijinul pietei globale cu solutii inovatoare.

Incepand cu 2020 compania Cattus SRL prin departmentul EROND SERVICE devine unic distribuitor ai produselor si solutiilor digitale Datrend in România. Pentru detalii accesati sectiunea PRODUSE, respectiv SOLUTII.