Main content

CMMS Applications

Există actual mai multe feluri de sisteme de soft de management al mentenanței computerizate (CMMS) pe piață, unele sunt soluții care se bazează pe sistemul cloud, pe când altele utilizează modelul server – client. 

Datrend se află în fruntea integrărilor CMMS, și înțelege importanța integrării ambelor modele.  

Cu toate inventarele, procedurile și fluxuri ale muncii care sunt încadrate într-un sistem CMMS, soluția Vision-Pad (vPad) poate descărca toate informațiile actuale despre echipamente care sunt necesare a fi testate, astfel ca utilizatorii să găsească echipamentele prin numerele de control și să ruleze procedurile lor asociate, să ruleze proceduri și să le atribuie la identități de echipamente sau să le găsească proceduri prin fluxurile de muncă. 

La completarea testelor rezultatele pentru fiecare piesă de echipamente sunt apoi încărcate în sistemul CMMS. Data viitoare când echipamentul se descarcă pentru testare, acesta se va baza pe programul și ordinea de muncă asociată cu aceea piesă de echipament, astfel încât utilizatorii vor fi nevoiți să se concentreze pe ceea ce este actual și, câteodată, ce este responsabilitatea lor. 

Analizatorii de siguranță Datrend comunică cu multe sisteme CMMS de pe piață. Actualmente se pot găsi integrări pentru: